Hirdetés

felnottkepzes.lap.hu / Távoktatás

Távoktatás

Távoktatásos OKJ-s tanfolyamok - képzések

Távoktatás, és hagyományos képzések az ország egész területén

Angol ingyenes nyelvtanulás online

Angoltanulás on-line - Tudás Nyelviskola

Babysitter, Au pair tanfolyamok távoktatásban is.

OKJ 52 214 01 0000 00 00 lakberendező tanfolyam

Az EduBase felületén található oktató videók segítségével kényelmesen, érthetően és könnyedén sajátíthatóak el különböző tananyagok. Ráadásul az oldal összes videójának megtekintése ingyenes. Kifejezetten javasoljuk olyan felnőtteknek, akiknek nem volt lehetőségük egyetemen tanulni a matematikát, de most szeretnék bepótolni tudásukat.

Új rendszerű OKJ-s képzések, távoktatással is! Használja ki az Önben rejlő lehetőségeket!

Honlapunkon az e-learning rendszerű továbbképzésről tájékozódhatnak és jelentkezhetnek az oktatásra a pedagógusok. Képzéseink elengedhetetlenek az új tárgyak oktatásához, ilyenek pl. az erkölcstan és etika tanfolyam. Távoktatásban történő tanfolyamaink sok időt és pénzt takarítanak meg hallgatóinknak, hiszen otthonukban kényelmesen utazás nélkül, saját időbeosztás szerint tanulhatnak.

E-learning tanfolyamok az EFEB Oktatási Központban. Válassza E-learning képzéseinket, hogy ne maradj le semmiről!

Érettségi távoktatással

GKI tanfolyam távoktatással, gyorsan, kedvező áron, országos szinten. Tanfolyamaink e-learning rendszerben működnek, így online, otthon is fel tudsz készülni a GKI vizsgára. Mobilis beiratkozás, bárhol az országban, képzés folyamatosan. Autóbuszvezető, tehergépkocsi-vezető alap- és továbbképzések, összevont képzések.

OKJ grafológus képzés, felnőttszakképzés távoktatással is elvégezhető

Cégünk gyakorlatorientált szakképzéseket indít szerte az országban, távoktatásos formában. Tanulóink nemzetközileg elfogadott, versenyképes szakmát szereznek a tanfolyamok elvégzése után. Kínálatunkban szerepel CNC-forgácsoló, hegesztő, fogtechnikus, gyógymasszőr és számos egyéb szakma is. Kamatmentes részletfizetési lehetőség, a regisztráció és a tananyag térítésmentes.

Matematika-informatika távoktatása elképesztően alacsony óradíjakkal

Innotica Group | innovations for strategic changes

Ez a kezdőknek szóló varrótanfolyam részletes leírásokkal, fotókkal és útmutatókkal vezeti végig a résztvevőt a varrás alapjain. Elvégzése után biztonsággal képes lesz szegni, felhajtani, nadrág szárat igazítani és az első egyszerűbb ruhadarabokat elkészíteni. 18 online leckéből álló profi képes varrótanfolyam.

A gyermekek (6 hetes kortól -10 éves korig) életkori sajátosságait figyelembe véve a mozgásprogram olyan elemeket használ, amellyel segíthetünk a gyermek értelmi-, érzelmi- és testi jellegét egyformán fejleszteni. Szokták mondani, hogy „a gyermek olyan, mint egy szivacs”. A kicsik figyelme viszonylag rövid ideig tart, de az információkat folyamatosan szívják magukba. Lehet, hogy mi többet tanulhat

Angol tesztek, fordítás, nyelvtan, készségfejlesztés és sok egyéb gyakorlóanyag

Német újrakezdőknek

OKJ-s: Aerobic oktató, Fotóriporter, Alkalmazott grafikus, Biztosítási tanácsadó, Gyógymasszőr, Ügyintéző titkár, Hostess, Kiadványszerkesztő, Kereskedő-Boltvezető, Kulturális rendezvényszervező, Marketing és reklámügyintéző, Pedagógiai asszisztens, Bolti eladó, Szociális gondozó-ápoló, Óvodai dajka-Babysitter, Cukrász. BIZONYÍTVÁNYT adó: Drámapedagógus, Tánc oktató, Zumba oktató, Esküvőszervező

A honlap tartalmazza a sikeres elméleti vizsgához szükséges tananyagot.

Az angol intézet online tanfolyamai - egyéni és kiscsoportos egyaránt - bárhonnan elérhetőek. A nyelviskola tapasztalt, felkészült angol anyanyelvű tanárai vezetésével az online angol nyelvtanfolyamaink gazdag élményt nyújtanak minden érdeklődő tanulónak. Érdemes tapasztalnia Önnek is az online nyelvoktatás előnyeit! Lelkes anyanyelvi tanáraink segítenek a nyelvi céljai elérésében.

Pszicho-Akadémia

Szlovák nyelv oktatását vállalom felnőtteknek online. Kényelmesen az otthonában tanulhat, egyéni tanrenddel. Amit nyújtok: szlovák nyelv oktatása kezdő szinttől, felkészítés alapfokú nyelvvizsgára, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, felkészítés vagy korrepetálás szlovák érettségire. Szeretnél tudni szlovákul? Szeretnél többet megtudni az oktatással kapcsolatban?Kérdésed van? Keresd fel az oldal

Meghatározás:

A felnőttképzés oldalt az 'élethosszig tartó tanulás' jegyében szerkesztem. Azt szeretném, hogy a különböző fogalmakat, intézményeket, képzőket vagy iskolákat keresők sok információt találjanak a linkekre kattintva. A szakmunkásképzés, vagy akár a gépjárművezető képzés mellett jogi, felnőttképzési ismeretekben is eligazodhassanak az oldal látogatói.

A felnőttképzés oldalt az 'élethosszig tartó tanulás' jegyében szerkesztem. Azt szeretném, hogy a különböző fogalmakat, intézményeket, képzőket vagy iskolákat keresők sok információt találjanak a linkekre kattintva. A szakmunkásképzés, vagy akár a gépjárművezető képzés mellett jogi, felnőttképzési ismeretekben is eligazodhassanak az oldal látogatói.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Távoktatás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés